Varför Oss

Varför ska du anlita just oss?

Av oss är det enkelt att köpa film till sin verksamhet och vi producerar filmer med syftet att förenkla er försäljning. 

Vi sätter kunden i fokus. Vi lyssnar på era behov, tar fram förslag och producerar film ni behöver ha för att fånga uppmärksamhet och förtroende på er webbplats & sociala medier, tidigt i era potentiella och existerande kunders köpprocess, så ni enklare kan bygga ert varumärke och göra lönsamma affärer. 

 Film är det mest överlägsna mediet för att fånga uppmärksamheten ni behöver i sociala medier. Människor konsumerar fem gånger mer film i sociala medier än statiskt innehåll, och trafiken online med film ökar hela tiden. Ju mer någon kan kan se, höra och uppleva just dig desto snabbare kommer din kund till beslut i sin köpprocess. Film och våra övriga tjänster är en fantastisk möjlighet för de flesta bolag att bygga sitt varumärke med och den chansen vill vi med engagemang hjälpa er att ta tillvara på.

Vi ser oss mer som ett medieföretag än enbart ett produktionsbolag, så när ni anlitar oss får ni både en film- och marknadsföringskompetens som engagerat vill driva och hjälpa er, våra kunder, mot större framgång.

 

– Jonas Holmqvist, ägare på pappret men egentligen en passionerad Reklamfilms- & Mediaproducent 

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Låt oss lyssna på dina behov och hjälpa dig genom formuläret.

Besök oss

Tunnbindaregatan 8, 602 21 Norrköping

Ring oss

0702021591

Maila oss

hej@filmvision.nu

12 + 1 =